Výzva pro školy a šk.zařízení – Podpoříme dopravu do Planety a Sféry

Rádi bychom Vás informovali, že MAS Litomyšlsko o.p.s. vyhlašuje výzvu v rámci Podpory mobility škol Pardubického kraje s příjmem žádostí od pondělí 22. 4. 2024. Cílem výzvy je podpořit dopravu dětí a žáků do dvou nedávno otevřených vzdělávacích center Planeta Hlinsko a Sféra Pardubice. Zapojit se mohou školy a školská zařízení (MŠ, ZŠ, SŠ, SVČ, ZUŠ) z území působnosti MAS zapsané v Rejstříku škol a školských zařízení. 

Veškeré potřebné informace o centrech a nabízených programech, o formě podpory a způsobu podání žádosti o příspěvek jsou dostupné na webu MAS na tomto odkaze: http://mas-lit.cz/podpora-mobility-skol-pk/. Aktivita je umožněna díky finanční podpoře Pardubického kraje.

V případě dotazů, prosím, kontaktujte Ing. Annu Ludvíčkovou, tel. 607 627 234, e-mail: mas-lit@seznam.cz

Vloženo v Dotace MAS, Nezařazené, Novinky MAS
Podpořené projekty
Oblastní charita Nové Hrady - SkladVybavení zámečnické dílnyMorašice - Zdravotní střediskoÚprava sportovního areálu SDH v Desné u LitomyšleCentrum řemesel SebraniceNákup olepovacího strojeBezbariérová úprava okolí kulturního domu v Poříč
Rubriky
Nejnovější příspěvky
Přihlásit k odběru
MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE OBCÍ
Místní akční skupina Litomyšlsko aktivně spolupracuje na realizaci projektu "MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů", reg. č. CZ.1.04/4.1.00/B6.00043. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Více informací: http://www.smscr.cz/cz/aktuality/883-mas-jako-nastroj-spoluprace-obci-pro-efektivni-chod-uradu
Facebook profil
Jsme podporováni: Jsme členem: Jsme partnerem:
EZFRV, LEADER, PRV Národní síť ČR Sdružení obcí Toulovcovy Maštale