Malý LEADER – Seznam schválených projektů na 2019

Zastupitelstvo Pardubického kraje na svém dubnovém zasedání schválilo dotaci pro MAS Litomyšlsko o.p.s. z Programu obnovy venkova Pardubického kraje na rok 2019 (v rámci dotačního titulu 7 – projekty MAS) na podporu neinvestičního projektu „Malý LEADER MAS Litomyšlsko 2019“. Celkem 850 tis. Kč bude rozděleno mezi 21 dílčích projektů, které byly MAS vybrány v září 2018 a které jsou zaměřeny na menší opravy objektů občanské vybavenosti, drobné architektury, sakrálních objektů, komunikací, na pořízení vybavení pro neziskové organizace a objekt občanské vybavenosti a na úpravu zeleně.

Nyní bude nejprve podepsána smlouva o poskytnutí dotace mezi MAS Litomyšlsko a Pardubickým krajem, následně budou podepsány smlouvy o poskytnutí účelového příspěvku mezi MAS Litomyšlsko a jednotlivými konečnými žadateli z území působnosti MAS.

Podpora bude směřovat do celkem 16 menších obcí (Bor u Skutče, Bučina, Horky, Chotovice, Jarošov, Javorník, Nová Sídla, Nová Ves u Jarošova, Příluka, Strakov, Suchá Lhota, Újezdec, Vidlatá Seč, Zádolí, Zálší, Zderaz), dále ke 3 církevním (Farní charita Litomyšl, Římskokatolická farnost Nové Hrady, Římskokatolická farnost Proseč) a 2 neziskovým (Komunitní škola České Heřmanice, Toulec z.s.) organizacím. Přehled všech schválených dílčích žádostí je ZDE.

Vloženo v Dotace MAS, Nezařazené, Novinky MAS
Podpořené projekty
Oblastní charita Nové Hrady - SkladVybavení zámečnické dílnyMorašice - Zdravotní střediskoÚprava sportovního areálu SDH v Desné u LitomyšleCentrum řemesel SebraniceNákup olepovacího strojeBezbariérová úprava okolí kulturního domu v Poříč
Rubriky
Nejnovější příspěvky
Přihlásit k odběru
MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE OBCÍ
Místní akční skupina Litomyšlsko aktivně spolupracuje na realizaci projektu "MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů", reg. č. CZ.1.04/4.1.00/B6.00043. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Více informací: http://www.smscr.cz/cz/aktuality/883-mas-jako-nastroj-spoluprace-obci-pro-efektivni-chod-uradu
Facebook profil
Jsme podporováni: Jsme členem: Jsme partnerem:
EZFRV, LEADER, PRV Národní síť ČR Sdružení obcí Toulovcovy Maštale