Nový web MAS Litomyšlsko

V lednu 2014 byly uvedeny do provozu nové internetové stránky MAS Litomyšlsko. Hlavním důvodem k tomuto kroku bylo snížení provozních nákladů, ale také zvýšení přehlednosti webu. Pořizovací náklady byly rovny několika dnům práce, protože celý web byl realizován vlastními silami. Stejným způsobem bude probíhat také jeho následná správa.

Web nově nabízí také možnost zaregistrování emailové adresy, na kterou Vám budou zasílány důležité informace o aktuálním dění v obůlasti dotací MAS, z oblasti celonárdních dotací, z oblasti legislativy i aktuálního dění v MAS.

 

Doufáme, že se Vám naše stranky budou dobře používat.

Tagged with:
Vloženo v Novinky MAS
Podpořené projekty
Oblastní charita Nové Hrady - SkladVybavení zámečnické dílnyMorašice - Zdravotní střediskoÚprava sportovního areálu SDH v Desné u LitomyšleCentrum řemesel SebraniceNákup olepovacího strojeBezbariérová úprava okolí kulturního domu v Poříč
Rubriky
Nejnovější příspěvky
Přihlásit k odběru
MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE OBCÍ
Místní akční skupina Litomyšlsko aktivně spolupracuje na realizaci projektu "MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů", reg. č. CZ.1.04/4.1.00/B6.00043. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Více informací: http://www.smscr.cz/cz/aktuality/883-mas-jako-nastroj-spoluprace-obci-pro-efektivni-chod-uradu
Facebook profil
Jsme podporováni: Jsme členem: Jsme partnerem:
EZFRV, LEADER, PRV Národní síť ČR Sdružení obcí Toulovcovy Maštale